V kolikor ne najdete ustreznega artikla, nas pokličite.

Avtodeli123.si

Prodaja rezervnih avtodelov

0
Košarica

Načini plačila

Načini plačila spletne platforme https://avtodeli123.si

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na bančni račun spletne trgovine (predračun ali UPN s QR kodo),
  • s plačilnimi karticami v spletni trgovini (Maestro/BA, Mastercard, Visa),

Odstop

Ponudnik (https://www.avtodeli123.si) izda kupcu (uporabnik) račun in po potrebi tudi navodila, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti, če je to potrebno in če je to možno. 

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in je kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Cene
Vse cene vsebujejo 22% DDV, razen če je ta podatek izrecno naveden.  Cene veljajo od trenutka, ko upravljalec spletne platforme potrdi naročilo in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Kupoprodajna pogodba

Kupoprodajna pogodba (naročilo) med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in prejme kupec elektronsko sporočilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji praviloma fiksirani (razen v izjemah višje sile) in veljajo za ponudnika in za kupca.

Oddaja naročila

Po oddaji naročila v https://avtodeli123.si je sprememba naročila možna v naslednjih treh urah. Po pretečenih treh urah sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila ni možna, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.