V kolikor ne najdete ustreznega artikla nas pokličite.

Avtodeli123.si

Prodaja rezervnih avtodelov

0
Košarica

Načini plačila

Načini plačila spletne platforme avtodeli123.si

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

z nakazilom na bančni račun spletne trgovine (predračun ali UPN s QR kodo) (velja spletna cena),

s plačilnimi oz. kreditnimi karticami v spletni trgovini (maestro / BA, Eurocard/Mastercard, Visa,) (3% nižji popust kot pri spletni ceni),

s Paypal računom v spletni trgovini.

Odstop

Ponudnik ( https://www.avtodeli123.si ) izda kupcu (uporabnik) račun in po potrebi tudi z navodili, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti, če je to potrebno in če je to možno. 

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in je kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Cene
Vse cene vsebujejo 22% DDV, razen če je ta podatek izrecno naveden. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo od trenutka ko upravljalec spletne platforme potdi naročilo.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Kupoprodajna pogodba

Kupoprodajna pogodba (naročilo) med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in prejme kupec elektronsko sporočilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji praviloma fiksirani ( razeb v izjemah višje sile>) in veljajo za ponudnika in za kupca.

Plačilne in kreditne kartice
V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo naslednji pogoji:

  • odstotek popusta na spletno ceno se zmanjša za 3 odstotne točke (-3%),
  • plačnik (podatki v profilu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice.
  • Oddaja naročila

Po oddaji naročila v avtodeli123 je sprememba naročila možna v naslednjih treh urah. Po pretečenih treh urah sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila ni možna, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.